Fotodag Thor Central - Genk (B)

Na de succesvolle eerste post-Covid EXPOS Fotodag in de Cactus Oase volgt op zondag 26 juni de Fotodag in Thor Central in Genk (België). Het grotendeels gerenoveerde hoofdgebouw van de voormalige kolenmijn Waterschei is een prachtig decor voor modelfotografie. Het thema is Jeans & Werkkleding.

Net als in de Cactus Oase laten de modellen zich in originele (eigen) kleding fotograferen. En de fotografen worden geïnspireerd door model, kleding, make-up artist, stylist en de locatie: een fantastische, industriële omgeving in een voormalige kolenmijn. Er wordt nog stevig verbouwd, maar dat geeft juist de gelegenheid om het dagthema met veel fantasie uit te werken. Denk aan “industrieel” ! Zware industrie. Kolenwinning. Vuil. Zwaar. Stoer. Misschien extreme make-up. Powerrrrrr…

Zie vooral het moodboard voor ideeën en een kleine impressie van de locatie op deze pagina. Op deze fotodag is lingerie- en naaktfotografie niet toegestaan.
Wisselschema

Er wordt gewerkt volgens een wisselschema met steeds 2 fotografen en 1 model op diverse locaties in het hoofdgebouw van Thor Central. Wissel om de ca. drie kwartier, met een voldoende tussenruimte voor verkleden, bijwerken visagie en oriënteren op volgende zaal. Dit wisselschema wordt bij binnenkomst uitgereikt. Fotografen bepalen daarna zelf of zij elkaar assisteren of de tijd opdelen.Voorlopig Dagprogramma

Modellen die visagie willen, dienen om 10:30 aanwezig zijn. Vanaf 11:00 kunnen fotografen kunnen de locatie verkennen. De fotodag start om 11:45.

11.45 – Opening. Gedragsregels. Kennismaking.
12.00 - Aanvang shoot 1.
12.45 – Verplichte wissel conform schema / Voorbereiden Shoot 2.
13.05 - Aanvang shoot 2.
13.50 – Pauze.
14.20 – Voorbereiden Shoot 3.
14.40 – Aanvang shoot 3.
15.25 – Verplichte wissel conform schema / Voorbereiden shoot 4.
15.45 – Aanvang shoot 4.
16.30 – Opruimen en evt napraten.
16.50 - Einde.Kosten en Vergoedingen

Fotografen

Niet-leden EXPOS betalen € 75
Leden EXPOS betalen € 60

Modellen, MUA's en stylisten

Borg, te betalen door niet-leden EXPOS, € 15. Teruggave bij deelname op de fotodag.
Vergoeding (alleen voor leden EXPOS) € 35.

Betaling en annulering

Betaling na inschrijving via deze site. De inschrijving sluit op 22 juni. Bij annulering op of na 21 juni volgt geen restitutie.